Инфекции

30.00 лева   Лаймска болест Ig M + Ig G (Lyme Disease IgM, IgG)

40.00 лева   Варицела зостер IgG+IgM (VZV IgG+IgM)

25.00 лева   Варицела зостер IgM (VZV IgM)

25.00 лева   Варицела зостер IgG (VZV IgG)

120.00 лева   TORCH 8

Описание: 

С понятието TORCH се означават заболявания, водещи до много тежки увреждания у плода, особено през първите три месеца от бременността.Това са: Токсоплазмоза, Рубеола, инфекция с Цитомегаловирус, инфеция с Херпес симплекс тип 2.

30.00 лева   Вирусен паротит, Заушка (anti-Mumps IgG)

Описание: 

Серологично доказване на специфични антитела от клас IgG, които се откриват пожизнено и осигуряват трайния имунитет срещу повторно заразяване със Заушка.

30.00 лева   Вирусен паротит, Заушка (anti-Mumps IgM)

Описание: 

Серологично доказване на специфични антитела от клас IgM насочени срещу вирусния Паротит. Характерни са за острата фаза на заболяването.

Серологично доказване на специфични антитела от клас IgM насочени срещу вирусния Паротит. Характерни са за острата фаза на заболяването.

30.00 лева   Mорбили IgG (Measles IgG)

Описание: 

Серологично доказване на специфични антитела от клас IgG насочени срещу вируса на Морбили. Появавят се в серума 4 седмици след заразяване и остават до края на живота. Срещу заболяването се създава пожизнен имунитет.

30.00 лева   Морбили IgM (Measles IgM)

Описание: 

Серологично доказване на специфични антитела от клас IgM насочени срещу вируса на Морбили. Откриват се в серума още на 2-3-ия ден след появата на обрива и достигат през 2-4 седмица и изчезват след 8 седмици.Характерни за острата фаза на заболяването.

20.00 лева   Херпес Симплекс тип 2 IgG (HSV2 IgG)

Описание: 

Тип 2 на вируса предизвиква поява на обриви и мехурчета по гениталиите (генитален херпес). Предава се при полов контакт и от майка на новородено. Наличието на IgG антитела говори за носителство и траен имунитет срещу заболяването.

20.00 лева   Херпес Симплекс тип 2 IgM (HSV2 IgM)

Описание: 

Тип 2 на вируса предизвиква поява на обриви и мехурчета по гениталиите (генитален херпес). Предава се при полов контакт и от майка на новородено. Наличието на IgM антитела е характерно за остра инфекция.

20.00 лева   Херпес Симплекс тип 1 IgG (HSV1 IgG)

Описание: 

Тип 1 на вируса предизвиква поява на обриви и мехурчета по устните, носа, очите, гърлото. Наличието на IgG антитела говори за носителство и траен имунитет срещу заболяването.

20.00 лева   Херпес Симплекс тип 1 IgM (HSV1 IgM)

Описание: 

Тип 1 на вируса предизвиква поява на обриви и мехурчета по устните, носа, очите, гърлото. Наличието на IgM антитела е характерно за остра инфекция.

40.00 лева   Епщайн-Бар вирус (EBV) EBNA IgG

Описание: 

Антителата EBNA IgG се появяват до 6 седмици след началото на заболяването при почти всички случаи на EBV инфекция. Изследват се за комплексна диагностика на Инфекциозната мононуклеоза.

Цените са валидни за Варна

*СМДЛ “Сити Лаб” си запазва правото за промяна на цените по всяко време.

**СМДЛ "Сити Лаб" не носи отговорност за забавяне на резултатие при възникване на форсмажорни обстоятелства.