Празнично работно време:

Уважаеми пациенти, по случай Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура.:
*в гр. София и двата ни обекта ще бъдат затворени на 24.05;
*в гр.Варна, всички лаботаротии ще бъдат затворени на 24.05, с изключение на:
- УЛ. “ИЛИНДЕН” 3 - нормално работно време
САМО ЗА ГРАД ВАРНА: УЛ. "ДРАГАН ЦАНКОВ" 10 ще работи със съкратено работно време от 08:00ч. до 13:00ч., в периода 13.05 до 17.05.24г. вкл.

Повече от 20 години

За нас

СМДЛ “Сити Лаб” - заведение за извънболнична помощ, където доверието е взаимно, а получените резултати, са тези, на които можете да разчитате!

Една от водещите лаборатории в София и Варна

Пълна лабораторна диагностика на световно ниво!

lab-img
Модерна апаратура
Повече от 20 години лабораторията предоставя извънболнична помощ, като е подпомогнала многократно нуждаещи се пациенти в поставянето на точна и навременна диагноза. Чрез бързи, коректни и обстойни изследвания, СМДЛ “Сити Лаб” се е установила като един от водещите лидери на пазара, както в София, така и във Варна.
Работим с НЗОК
Възползвайте се от правата Ви осигурени от Национална здравноосигурителна каса
99.98% точност на изследванията
Нашата модерна апаратура и висококвалифициран персонал осигуряват почти 100% точност на резултатите от медицинските ни изследвания.
Домашни посещения / гр. София /
Ние сме една от малкото лаборатории, която осигурява посещение във Вашия дом.
Providing High Quality Test Services For Your Health!

Всяко изследване е обработено прецизно и неколкократно проверено с оглед на акуратни резултати.

За нас е изключително важно да сме в хармония с технологичното развитие, вследствие на което поддържаме модерно оборудване и консумативи от най-високо качество. Основен наш стремеж е да сме една от малкото референтни лаборатории за България предлагаща висококласни изследвания!

ЕКИП

Екипът ни е изграден от дългогодишни и опитни служители, обичащи работата си и приемайки я за свое призвание. Колективът ни е отправил изцяло вниманието си към основната идея на лабораторията, а именно грижовното отношение към здравето на всеки!

Цел

От самото начало стремежът на СМДЛ “Сити Лаб” е насочен изцяло към удовлетвореността на пациентите, чрез предоставянето на прецизни и бързи изследвания. Тук всеки получава високо професионално обслужване, внимание и отношение, което го кара да ни потърси отново.

Домашно посещение

Мобилният ни екип посещава, както домашни адреси, така и работното място на пациентите /гр. София/. Можете спокойно да се доверите на опитните ни специалисти. Графикът е синхронизират изцяло спрямо нуждите на всеки един от вас!

Приемаме обаждания по телефон - +359 884 915 012

Заявете час за домашно посещение / гр. София /

домашно посещение
Домашно посещение

Нямате артикули в количката.