Празнично работно време:

Уважаеми пациенти, по случай 3-ти МАРТ - Ден на Освобождението на България, работно време на лабораториите ни ще е както следва:
*в гр. София и двата ни обекта ще бъдат затворени от 03.03.24 г. до 04.03.24 г., заповядайте на 05.03.24 г.;
*в гр.Варна, всички лаборатории ще бъдат затворени в периода 03.03.24 г. до 05.03.24 г., с изключение на:
- УЛ. “ИЛИНДЕН” 3 - нормално работно време, без промяна и през трите почивни дни
- БУЛ. „ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ“ 81 - съкратено работно време на 02.03.2024 г. от 8:00 ч. до 12:00 ч., 3.03 - 04.03 ще бъде затворено
- Останалите ни лаборатории ще бъдат затворени в периода 02.03.2024 - 04.03.2024г.

САМО ЗА ГРАД ВАРНА!

Уважаеми пациенти, бихме искали да Ви уведомим, че поради работна дейност от 26.02.2024 г., временен вход за лабораторията ни в гр. Варна на ул. "Драган Цанков" №10, ще бъде откъм ул. "Бдин". Багодарим ви за разбирането.

Възможност за специализация в Сити лаб

Радваме се да съобщим, че лаборатория “Сити Лаб” е официално АКРЕДИТИРАНА като база за обучение, съгласно заповед № РД-01-686/12.12.23 г. от Министерство на Здравеопазването.
Нашата програма предлага комбинация от практически опит, високи технологии и опитни специалисти с желание да предадат знанията си. В основата на качественото здравеопазване е именно високата ефективност на практическото обучение. Нека заедно да повишим медицинските стандарти и да осигурим първокласна грижа за пациентите.

Нека работим заедно, за да окажем положително въздействие върху животът на пациентите чрез високи постижения в клиничната лабораторна практика.

СМДЛ „Сити лаб“ ви предлага:

 • Висок клас модерна апаратура
  Обучавайте се в лаборатория, оборудвана с най-новите технологии в сферата на медицинската лабораторна диагностика, където иновациите срещат точността
 • Обучение, ръководено от експерти
  Нашите програми се ръководят от екип от експерти, които са посветени на споделянето на знанията си и насърчаването на следващото поколение медицински специалисти
 • Практически опит
  Освен теоретичните познания, придобийте практически опит с казуси от реалния свят, в разрешаването на които ще имате пряко участие
 • Кариерно развитие
  Завършването на специализация при нас отваря врати към разнообразни възможности за кариерно развитие при нас
 • Добра работна среда
  Базите ни за обучение се намират на комуникативно място, с добра и приветлива атмосфера на работа. Защото за нас екипът е най-важен!

Заинтересованите кандидати са поканени да подадат своята кандидатура онлайн през формата за контакти на уебсайта на лабораторията или да се свържат директно с нас. Нашият екип с удоволствие ще помогне с всякакви запитвания и ще ви насочи за следващите стъпки в процеса на кандидатстване.

СМДЛ „Сити лаб“ обявява конкурс за лекар специализант по „Клинична лаборатория“ – 2 щатни бройки за град СОФИЯ и 2 щатни бройки за град ВАРНА.
Базите за обучение към съответните градове са както следва:
– СМДЛ Сити Лаб“ ЕООД – клон София жк. “Младост-1“ул. „Йерусалим“ № 1
– СМДЛ Сити Лаб“ ЕООД – клон Варна, бул. „Цар Освободител“ № 71, вх.А, ет. 1

Срок за прием на документи от 05.02.2024 г. до 05.03.2024г., като кандидатите могат да получат повече информация и на e-mail: [email protected]

 

Нямате артикули в количката.