САМО ЗА ГРАД СОФИЯ:

Уважаеми пациенти, бихме искали да ви уведомим, че считано от понеделик 10.06.24 г. ще бъде обновен ценоразписа за град София.
С Уважение, СМДЛ "Сити Лаб"

Възможност за специализация в Сити лаб

Радваме се да съобщим, че лаборатория “Сити Лаб” е официално АКРЕДИТИРАНА като база за обучение, съгласно заповед № РД-01-686/12.12.23 г. от Министерство на Здравеопазването.
Нашата програма предлага комбинация от практически опит, високи технологии и опитни специалисти с желание да предадат знанията си. В основата на качественото здравеопазване е именно високата ефективност на практическото обучение. Нека заедно да повишим медицинските стандарти и да осигурим първокласна грижа за пациентите.

Нека работим заедно, за да окажем положително въздействие върху животът на пациентите чрез високи постижения в клиничната лабораторна практика.

СМДЛ „Сити лаб“ ви предлага:

 • Висок клас модерна апаратура
  Обучавайте се в лаборатория, оборудвана с най-новите технологии в сферата на медицинската лабораторна диагностика, където иновациите срещат точността
 • Обучение, ръководено от експерти
  Нашите програми се ръководят от екип от експерти, които са посветени на споделянето на знанията си и насърчаването на следващото поколение медицински специалисти
 • Практически опит
  Освен теоретичните познания, придобийте практически опит с казуси от реалния свят, в разрешаването на които ще имате пряко участие
 • Кариерно развитие
  Завършването на специализация при нас отваря врати към разнообразни възможности за кариерно развитие при нас
 • Добра работна среда
  Базите ни за обучение се намират на комуникативно място, с добра и приветлива атмосфера на работа. Защото за нас екипът е най-важен!

Заинтересованите кандидати могат да подадат своята кандидатура онлайн през формата за контакти на уебсайта на лабораторията или да се свържат директно с нас. Нашият екип с удоволствие ще помогне с всякакви запитвания и ще ви насочи за следващите стъпки в процеса на кандидатстване.

СМДЛ „Сити лаб“ обявява конкурс за лекар специализант по „Клинична лаборатория“ – 2 щатни бройки за град СОФИЯ.
Базата за обучение към съответния град е както следва:
– СМДЛ Сити Лаб“ ЕООД – клон София жк. “Младост-1“ул. „Йерусалим“ № 1

Срок за прием на документи от 14.06.2024 г. до 14.07.2024г., като кандидатите могат да получат повече информация и на e-mail: [email protected]

 

 

Нямате артикули в количката.